Főoldal Szolgáltatások Kapcsolat Vásárlás info Kosár Méretkalkulátorok Abroncs info Adatkezelés
Általános szerzõdési feltételek
 

 

Az internetes áruházában azok vásárolhatnak, akik elfogadják jelen üzletszabályzatot.

Megrendelés


Az áruházban látható termékek ára az adott árucikk bruttó vételára, amely az általános forgalmi adót tartalmazza. Könnyûfém felnire csak 4db-os rendelést tudunk felvenni. A könnyûfém felniknél feltüntetett ár tartalmazza a tehermentesítõ gyûrûk árát. A könnyûfém felniknél feltûntetett ár a kerékcsavarok árát nem tartalmazza!
Az acél tárcsák ára nem tartalmazza a csavarok árát. A kiválasztott terméket a megrendelõ ûrlap kitöltésével tudja megrendelni. Az ûrlap kitöltése után az áruház automatikusan e-mailt küld a vásárlás részleteivel.
Gumiabroncsokra csak és kizárólag páros darabszámú megrendelést tudunk elfogadni!!!!
Az esetleges adatrögzítési hibákért felelõséget nem vállalunk!

Fizetés

A megrendelt termékek árát a vevõ a termék átvételekor az eladó telephelyén, vagy házhozszállítás esetén a futárnak fizeti. Speciális termékek esetén cégünk a teljesítést elõleg megfizetése esetén teljesíti.

Áru átvétele:

A megrendelt termékeket belfödön az emailes visszaigazolás után 3 munkanapon belül telephelyünkön a meghirdetett nyitvatartási idõ alatt át lehet venni. Az áru átvételekor a vevõ elismervénnyel vagy a számla aláírásával igazolja a hiánytalan és sérülésmentes teljesítést.

Fizetés módja: utánvét (futárnak készpénzben fizetve)
Csak olyan szállítási címre tudunk szállítást teljesíteni, ahol 08.00h-tól 18.00h-ig FOLYAMATOSAN TARTÓZKODIK ÁTVÉTELRE ALKALMAS SZEMÉLY

A vásárlástól való elállás joga

A megrendelt termékek kézhez vételétõl számított nyolc napon belül vásárlóinknak joguk van indoklás nélkül elállni vásárlási szándékuktól. Ebben az esetben az GUMIMAX ZR KFT köteles a termékért kifizetett vételárat visszatéríteni a vásárlónak legkésõbb az elállást, illetve a termék visszaszolgáltatását követõ harminc napon belül. A visszatérítés a szállítási költségre nem vonatkozik, valamint a termék visszajuttatásának költségeit is a vevõ viseli.
Az GUMIMAX ZR KFT kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat a vásárló részére megtéríteni. A termék sérülésébõl adódó költségek a vevõt terhelik.
Használt terméket a vásárlástól való elállás keretén belül semmilyen körülmények között nem veszünk vissza.

Garancia, szavatosság

A GUMIMAX ZR KFT. az általa eladott termékre a hatályos jogszabályoknak megfelelõ szavatossági idõt vállal. Az ettõl eltérõ szavatossági idõ vagy jótállás és ennek idõtartama az adott áru mellett van feltüntetve.
Az GUMIMAX ZR KFT. szavatossági és jótállási felelõsségére a Ptk.-ban és a 49/2003. (VII. 30.) GKM rendeletben foglaltak az irányadóak.
Amennyiben az átvett árucikk hibás, vagy a szállítás során megsérült, azt díjmentesen kicseréljük. Amennyiben erre bármely okból nincs lehetõség, a kifizetett vételárat visszafizetjük. Az árucikk cseréje csak az eredeti csomagolás és a mellékelt okmányok megléte esetén lehetséges.
Az GUMIMAX ZR KFT a megvásárolt termékeket csak abban az esetben cseréli ki, ha azok bizonyítottan hibásak.
Cégünk az általa eladott termékekre 12 hónap garanciát vállal. Az ettol eltérõ garanciális idõ az adott árucikken van feltüntetve, illetve a mellékelt garanciális okmányokon szerepel. A jótállási idõ kezdete a számla dátuma és amennyiben a termék mellett nincs külön jótállási jegy, akkor a számla egyben a jótállási jegy is. A jótállási körbe nem esõ termékeinkre a vonatkozó jogszabályokban rögzített szavatossági idõ jár.
Személy, kisteher és terepjáró gumiabroncsok esetében a garancia csak akkor érvényesíthetõ, amennyiben az abroncsot átlagos használati körülmények között üzemeltetik és a felszerelésre valamint az üzemeltetésre vonatkozó elõírásokat továbbá a gyártó elõírásait betartják. Garanciális igény érvényesítésének feltétele a szakmûhelyben történõ felszerelés igazolása. A garancia érvényesítésének helye az GUMIMAX ZR KFT. telephelyén:
  2170 ASZÓD, PESTI ÚT 38/C. ;
Szélsõséges út és használati körülmények esetében az GUMIMAX ZR KFT fenntartja a jogot a garanciális felelõsségének a jelen feltételektõl eltérõ mértékû szabályozására.
A garanciális igény nem érvényesíthetõ:
- helytelen tárolás miatti hibákra,
-a jármû vagy tartozékainak hibája, pl. helytelen futómû beállítás stb. által okozott hibákra,
-a vonatkozó szabványok, és a gyártó által adott elõírások figyelmen kívül hagyása miatti, szerelési- vagy üzemeltetési hibákra,
-javított abroncsokra,
-nem a rendeltetés szerinti célra használt abroncsok meghibásodására,
-baleset, rongálás vagy egyéb külsõ behatások okozta hibákra,
- versenyzés, sebességi vagy egyéb kísérleti használat közben bekövetkezõ hibákra.

Személyes adatok

A vevõk személyes adatainak felhasználása az Adatvédelmi törvény hatályos szabályozásának értelmében történik. A GUMIMAX ZR KFT a vásárlók adatait a szerzõdés teljesítése, és a szerzõdés feltételeinek késõbbi bizonyítása érdekében tárolja, illetve alvállalkozóinak (futárszolgálat) átadja. Az alvállalkozók az GUMIMAX ZR KFT által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megõrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni. A megrendeléskor megadott címen az GUMIMAX ZR KFT ügyfeleit jövõbeni ajánlatairól, akcióiról értesítheti.

Termékeink, és a hozzá tartozó információk

Áruházunk szerteágazó termékpalettát kínál vásárlói számára, egyre több területet lefedõ, folyamatosan bõvülõ termékkínálattal. A honlapon szereplõ termékek frissítését kollégáink nap mint nap folyamatosan végzik, párhuzamosan az új termékek / termékcsoportok feltöltésével. Azonban a rendkívül idõigényes feladat végrehajtása közben sajnos gyakorta szerepelnek az oldalon készlethiány vagy kifutott termék nélküli jelzéssel valójában már nem elérhetõ termékek is. Az oldalon szereplõ képek és szöveges információk tartalmazhatnak elírásokat, pontatlan vagy hibás adatokat, melyekért sajnos felelõsséget vállalni nem áll módunkban. A képek nem minden esetben azonosak teljes mértékben a termékkel.

Gumiabroncs márkák
AchillesAnnaiteAplusApolloArivoAustoneBarumBFGoodrichBKTBlackBridgestoneChengContientalContinentalCooperCrosswindDaytonDoubleDunlopEGYÉBEuroreparFalkenFirestoneFortuneFuldaGitiGoodrideGoodyearGripmaxHankookInfinityJinyuKabatKléberKormoranKumhoLaufenLaufennLeaoLingLongMarshalMastersteelMatadorMaxxisMichelinMomoNankangNexenNittoPharosPirelliRadarRoadhogRoadstoneRotallaSailunSavaSecuritySehaSemperitSumitomoSumitumoSunitracSunnyTaurusTávolkeletiToyoTriangleUnigripUniroyalVikingYokohamaÖzka

Felni márkák
7x16ET35AluettHankookKumhoNexenToyo
Gumis szószedet: Gumiabroncs  Téligumi  Prémium téligumit   Téligumi a totalcaron   Téligumi vásárlásról   Téligumi vásárlásról   Téligumi.lap.hu   Nyárigumi.lap.hu
Tisztelt Látogató!

Rendszerünk a megbízható adminisztráció érdekében cookie-t rögzít az Ön gépén. Adatvédelmi tájékoztatónkat itt tekinheti meg.

Feltételezzük, ha tovább lép oldalunkon ezekett elfogadta.